Hoera voor Daan EN Lotte

Op vrijdagavond zijn we – nagenoeg – altijd in het zwembad te vinden. Daan en Lotte volgen dan gedurende een half uur hun zwemles en samen met Emma zwemmen wij wat heen en weer, laat Emma wat kunstjes zien en genieten we verder van het toch wel lekkere warme water :)
Nog niet zo lang geleden, eind december 2011, gingen de zwemprestaties van zowel Lotte, maar zeker ook van Daan er sterk op vooruit. Zo ver zelfs dat er op regelmatige basis een brevetje werd verdiend. Die van 25 en 50 meter werden op razend tempo binnen gehaald. Gisteren begon de zwemjuf direct tegen Daan en Lotte: Jullie zwemmen vandaag voor een brevetje! Natuurlijk moeten ze het dan ook nog halen. Daan was de hele dag op stap geweest met papa en was eigenlijk al doodop, maar hij heeft toch doorgezet. Lotte haar hoofdje zagen we ook continu boven water blijven en ook al houdt ze er een ietwat speciale techniek op na, ook zij heeft prachtig volgehouden!
Na het zwemmen hadden we dus iets te vieren in de cafetaria van het zwembad: Fristi voor de kampioenen :) Kampioenen zijn het namelijk wel, ze hebben gisteren allebei 100 meter gezwommen en bijgevolg dus hun derde brevet verdiend! Goed gedaan allebei!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: