Kamp en 29

Terwijl Monique vandaag opnieuw haar 29e verjaardag in intieme kring viert, genieten de kinderen nog altijd van hun kamp. Na een aantal weken vakantie, doet het hen goed om weer even terug bij vriendjes/vriendinnetjes te zijn. Ze genieten dus inderdaad volop, maar zijn ook daadwerkelijk doodop bij hun terugkeer ’s middags. Elke dag worden ze van 9.00 – 16.00 uur beziggehouden met allerhande activiteiten.
Daan en Emma volgen een sportkamp in het park. Ze leren er vooral tennissen, maar ze hopen ook een aantal andere sporten onder de knie te krijgen, hetgeen natuurlijk hoort bij een ‘Tennis en Omnisport’ kamp. Telkens een halve dag tennis en maandag werd de dag afgerond met baseball en op dinsdag stonden er waterspelletjes op het programma. Dat laatste is niet zo verwonderlijk met de temperaturen die we deze dagen beleven! Ze vinden het allebei helemaal fantastisch en staan elke middag weer met een hoofd zo rood als een rode kool die een te hete rode peper heeft gegeten.
Lotte volgt samen met haar vriendinnetje een kamp over koken en eten. Zo helemaal iets voor haar! Ook zij keerde mega-enthousiast terug de eerste dag en tot nu toe geniet ook zij met volle teugen. Daarnaast kijkt ze met volle overgave telkens uit naar de volgende dag. Op maandag hadden ze paddestoeltjes gemaakt met tomaat, een gekookt eitje en dus wat mayonaise voor de stipjes. Op dinsdag hebben ze kleine petit-beurre taartjes gemaakt en wentelteefjes. Ze mogen zich niet alleen uitleven om de gerechtjes te maken, maar daarna kunnen ze hun eigen creaties nog heerlijk op peuzelen ook! Het is telkens weer een verrassing wat er op het programma staat! Lotte liet overigens wel verstaan iets minder boterhammen mee te willen nemen de komende dagen, want om die daarnaast ook nog netjes allemaal op te eten… dat zag ze niet echt meer zitten en dat kunnen we geloven ;)
Dus kids, genieten jullie nog maar lekker! Dan doen wij dat – tussen het werken door – ook!

1 Response so far »

  1. 1

    Fabienne De Cubber said,

    Opvolging verzekerd vr chef-kok Gerrit!!:0)


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: