Oproep aan de tandenfee

Het is weer zover! Opnieuw viel er van het weekend ergens een tandje uit. Het mocht ook wel eens, want dat ding bleef maar draaien. Het zat echter toch nog net iets té vast om dat krengetje er zomaar uit te trekken. Mama kan absoluut niet tegen dat zicht van een ronddraaiend tandje. Des te groter de lol bij Lotte, want zij liet het mama maar al te graag zien! En als mama niet wilde kijken, dan draaide Lotte haar hoofd gewoon met alle macht in de wereld zodat mama wel moest kijken. Oh ja, daar geniet Lotte het meeste van!
Afijn, tijdens de heerlijke barbecue die we mede-georganiseerd hadden op de voetbalclub van Daan, hoorden we Lotte plots zeggen: Mijn tand is eruit!
Godzijdank… dat ding is er eindelijk uit! Geen raar zicht meer van een glimlachende Lotte met slechts 1 tandje zichtbaar – die tand die dan zo mooi naar voren stak ;) Het begin van een rasechte fietsenstalling is gemaakt. Nu is het wachten op de andere voortand vooraleer de stalling wordt afgewerkt, maar het is ook nog wachten op het bezoek van de tandenfee! Deze nacht heeft ze immers ons huisje niet gevonden :( Het tandje prijkt nochtans zo mooi in een prachtig potje op het nachtkastje van Lotte. Met al deze details, moet die lieve fee vannacht de weg toch wel kunnen vinden! Alvast bedankt tandenfee!!!

Lotte met weer een tandje minder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: