En dat is … 5

We weten nog goed hoe vast die eerste tandjes zaten bij Lotte. De onderste twee, die zo heerlijk in het midden staan en normaal gezien als eerste de plaats poetsen, waren niet los te krijgen. Tenminste, wel los… maar niet los genoeg! Daarvoor moesten we uiteindelijk naar de tandarts die ze er zorgvuldig, doch kordaat, uit trok.
De daarop volgende tandjes gingen een stuk vlotter. Nog niet zo lang geleden viel de eerste voortand eruit, niet lang daarna nog eentje van onder en nu alweer de tweede voortand. En ook al vinden de meeste mensen dit absoluut geen zicht… mama vindt het zálig! Nu mag het wel weer even stabiliseren! Zo snel hoeven ze er nu ook weer niet uit. Bovendien moet er nog wel iets in dat soms wat grote mondje achter blijven. Kwestie dat we het eten binnenkort niet hoeven te pureren :) Kijk, huiver of geniet:
Lotte met een veel te losse tand
Hier zit de tand nog vast. ’t Is te zeggen… ze kan het ding vreselijk laten ronddraaien met haar tong. Zo erg zelfs dat mama er niet naar wil kijken. Tot groot plezier van Lotte uiteraard ;)
Weer een tand kwijt
Joepie! De tand is eruit en we kunnen luisteren naar een bijna slissende Lotte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: