Supermodel?

We moeten continu keuzes maken in het leven. Zodra je over één of meerdere koters beschikt, wordt er van je verwacht dat je de soms moeilijke keuzes ook voor hen maakt. Dat doen we uiteraard met volle overgave en immer met de juiste bedoelingen. Maar soms – nadat de keuze gevallen is – slaat de twijfel toe. Hebben we wel de juiste keuze gemaakt? Hadden we niet beter…? Ach, wie herkent dit niet?? Wie nu afwijzend in de rondte durft kijken… die geloven we niet ;)
In ieder geval stonden wij weken, zo niet maanden, geleden voor de keuze van zomerkampen. Welk(e) kind(eren) sturen we naar welk kamp en met wie? De eeuwige vraag die soms al in december relevant blijkt te zijn, ook al hebben we het dan over kampen gedurende de zomervakantie.
Uiteindelijk kozen we voor een ‘Ter zee’ project waar we zowel Daan als Emma konden droppen. Deze week vermaken ze zich daar eigenlijk opperbest. Een trouwens best goed gekozen project vanwege de temperaturen waar we tegenwoordig toch van mogen genieten. Waterspelletjes horen dan ook absoluut bij dit ‘zee’ en ‘onder water’ project. Zalig :)
Lotte werd al maanden geleden ingeschreven voor een kamp van een heel ander kaliber. Tezamen met twee vriendinnetjes zouden zij een andere locatie onveilig gaan maken. Awel… we denken dat dit laatste zinnetje zojuist de hele lading dekt. Er werd namelijk gekozen voor een ‘Supermodel’ kamp. Inhoud ervan? We hebben werkelijk geen idee! Wel weten we intussen dat Lotte vanaf dag 1 volledig beschilderd thuis komt. Inclusief verschillende tinten nagellak op haar vingers, een heel ander soort glitterlak op haar tenen, een arm die met een tattoo-stift bewerkt werd en ogen om ‘u’ tegen te zeggen! Als klap op de vuurpijl weet ze nu ook hoe een model op de catwalk dient te lopen. Met veel plezier en elegante air toont ze dit meerdere keren achter elkaar. Aankomende vrijdag mogen we even gaan kijken naar onze supermodellen op de rode loper. We houden ons hart vast en laten het bad dan maar alvast vol lopen… Denk dat dat de enige juiste keuze is die we kunnen maken…
Veel plezier allemaal :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: