Komt ie nu wel… of niet?

Die speciale tijd van het jaar is weer aangebroken! Weldra arriveert de Sint in ons land en o wat kijken de kinderen er weer naar uit! Het huis, de straat of eigenlijk is het hele land te klein voor de enthousiast bonkende kinderhartjes!
Hier thuis werd al deftig geknutseld, gekleurd en geschreven. Alhoewel de verlanglijstjes al even de deur uit zijn, nemen de koters toch nog af en toe de kans om een extra briefje te schrijven. Zo vond mama laatst dit briefje van zoon Daan:Briefje Daan aan de Sint
Nog voordat we naar school vertrokken, was hij al begonnen aan de brief. Net voordat hij ijverig begon te schrijven, kwam hij mama al vertellen dat hij ietsiepietsie onbeleefd zou zijn. Hij zou namelijk om twee kadootjes vragen in zijn brief! Zolang er maar ‘alsjeblieft’ bij zou staan, zag mama het probleem niet direct :) En zo geschiedde!
Sinds een aantal dagen staan de schoenen ook al klaar. Bepakt met briefjes en tekeningen. Lotte is dan weer zo ontzettend attent geweest om ook de schoen van papa en mama neer te zetten. Niet alleen dat, ze voorziet deze ietwat grotere schoenen ook van een tekening! Indien papa en mama dus iets zouden ontvangen, hebben we dat volledig aan onze jongste dochter te danken.
Schoenen staan KLAAR!
De teleurstelling is echter tot nu toe elke ochtend weer groot als blijkt dat hij niet geweest is. Maar ja, de boot moet ook eigenlijk nog aankomen. Gelukkig vernamen we van de week dat – indien alles vlot verloopt uiteraard – de boot aankomende zaterdag zal aankomen! De dagen worden afgeteld, afgedrild eigenlijk en deze vrijdag lag vooral redelijk onder vuur! Weer een dag dat de Sint niet is kunnen komen. De teleurstelling op vooral Lotte haar gezichtje was immens deze morgen.

Dus lieve Sint, mogen we ervan uitgaan dat u onze kinderen weldra een bezoekje komt brengen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: