Het regent… tanden!

Ook al zit het er alweer een tijdje aan te komen, toch lijken die dingen er altijd weer ‘plots’ uit te vallen! In plaats dat Daan zijn andere voortand eruit zou vallen, begon het weer ergens van onderen te wiebelen. Niet heel veel later – na het eten van een hard stukje chocolade – zat dat ding nog losser en de dag erna heeft Daan eigenhandig de tand vastgenomen en eruit gehaald. Let op: niet eruit getrokken, maar dus gewoon eruit genomen eigenlijk :)
Diezelfde dag begon Lotte ook over een loszittende tand. Stiekem leek het ons wel leuk als de tandjes van onze tweeling tegelijkertijd zouden uitvallen. Laten we niet overdrijven, we bedoelen dan niet echt letterlijk tegelijkertijd, d.w.z. op hetzelfde tijdstip, maar dezelfde dag… dat zou toch ook al speciaal zijn?
Maar nee, dat is dus niet gelukt. De volgende dag vond mama wel een tand die vakkundig door de juf in de agenda van Lotte was geplakt. Vol trots vertelde Lotte dat haar tand er tijdens de praatronde was uitgevallen. Echt een nuttige plaats voor onze kabouter Kwebbel!

Gevolg: de tandenfee heeft twee nachten achter elkaar ons huisje moeten (be)zoeken. Maar het is een brave, want ze is effectief 2x geweest! Tot groot jolijt van eerst Daan en daarna Lotte!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: