Resultaat op de laatste dag

Op vrijdag 20 december vond onze benefietactie ‘Music4Harte’ plaats! Er ging een maand voorbij met allerhande voorbereidingen en voor je het weet, is het dan zover. De avond ervoor flitsten we overigens nog even langs de notaris. Ach ja, het was ‘maar’ voor de verkoop van ons huis. Dit leek wel een mini-dingetje in vergelijking met de organisatie van Music4Harte ;) Gelukkig verliep ook daar alles vlotjes en konden we ons focussen op de avond van de dag erna.
Alhoewel, Monique besliste dan nog op het laatste moment om samen met Kristel naar De Schorre in Boom af te zakken. Dat was dé plek van Music For Life 2013. Het was daar dat de radiopresentatoren van Studio Brussel een week lang radio maakten. Met een Prinses Harte shirt over onze jas aan trokken we naar daar en we konden onze doelstelling verwezenlijken: we mochten live op de radio ons ding vertellen! Het moest snel en al met al duurt dat slechts een paar minuutjes, maar ‘mission accomplished’! Koud en voldaan trokken we terug naar huis.
Vrijdagavond kwam traag op gang, maar al snel liep de zaal vol! Het vrij podium was goed gevuld met verschillende acts (kleine meisjes met ropeskipping, dans, cup song, Nederlandstalige muziek, verschillende bandjes, percussie op grote plastic potten en een knaller van een afsluiter: een rockband, maar echt fantastisch!). De veiling verliep ook veel beter dan verwacht. We hadden maar liefst 58 stukken om te veilen, gaande van oorbellen tot beautypakketten, van waardebonnen met Bekende Vlamingen tot schilderijen en van een weekje La Bresse tot dé Prinses Harte poppen en voetbalshirts van Anderlecht en KV Mechelen!
Regelmatig sprak de veiling tot onze verbeelding: mensen boden tegen elkaar op en dat was nu net wat we wilden bereiken. Er vertrokken oorbellen voor 22 euro, verschillende kunstwerken voor 80-90 euro, de poppen voor meer dan 100 euro per stuk en dé uitschieter van de avond: het shirt van KV Mechelen voor maar liefst 320 euro!
Het was een aangename avond die mede door onze vrijwilligers fantastisch is verlopen! Het podium werd telkens strak leeggehaald en weer opgevuld, de drank en inkom werd prachtig voorzien, de taarten waren er in overvloed, de aanwezige kinderen werden vermaakt door Lise en de meest geweldige schminkartiest en zo verder en zo voort.
We genoten van de complimentjes, van de avond en nu uiteindelijk van het geweldige resultaat! We haalden namelijk in totaal niet minder op dan € 4.018,26. Vandaag – op de laatste dag van dit jaar – maakte ik het geld over naar de Koning Boudewijnstichting. Zij zullen het op hun beurt weer allemaal verzamelen en overmaken naar het door ons gekozen goede doel: de vzw Prinses Harte!

In het kort: missie echt wel geslaagd!!!

2 Reacties so far »

  1. 1

    oma &opa said,

    Dat is meer dan een dikke proficiat waard.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: