Later als ik groot ben…

Er wordt wat afgetetterd hier. Altijd en overal. Als papa of mama iets zou willen zeggen, moeten ze al bijna hun vinger in de lucht steken – in de stiekeme hoop dat een van de kinderen opmerkzaam genoeg is. Niet alleen thuis wordt er van alles verteld, maar ook in de auto, op de fiets,… ach, waar niet eigenlijk?
Laatst zaten we in de auto en Lotte vroeg zich af wat ze later zou kunnen worden. Nadat we haar een paar voorbeeldjes hadden gegeven, trok ze zich terug in haar eigen droomwereld om dit alles waarschijnlijk op de meest rooskleurige manier voor te stellen.
Emma liet ons weten dat ze zeker 3 dingen wil gaan doen later: paardrijden (als dat als beroep mag tellen?!), dierenarts, een poezenhotel runnen… Dit zijn ‘slechts’ een paar voorbeeldjes. De rode draad lijkt echter duidelijk: dieren :)
Daan liet ons niks raden. Net nadat Emma klaar was met haar toekomstbeeld luidop te schetsen, riep Daan onverstoorbaar luid en duidelijk: ‘En ik word Zwarte Piet!’.

Dussss… dit gezegd zijnde, de Sint mag in zijn handjes knijpen met zo’n helpende hand! We zijn er zeker van dat er niemand zoals Daan kan klimmen, rollen en voorproeven ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: