Oudercontact Emma

En gisterenavond was het dan de beurt aan Emma. Mama vertrok opnieuw ’s avonds op de fiets naar school richting de klas en juf van Emma. Van te voren konden we het bijhorende rapport al inkijken en tsja… daar is eigenlijk gewoon niks op aan te merken. Maar echt niks he!
Emma haar juf begon al gelijk met dit te beamen. Ze zei dat ze nog nooit een leerling in de klas heeft gehad bij wie ze – zelfs na heel hard nadenken – geen enkel puntje van kritiek kon vinden. Emma is zo lief voor iedereen, inclusief voor de juf. Ze is geweldig opmerkzaam en indien nodig voorziet ze haar medeklasgenoten van een pluim. Ze houdt rekening met de gevoelens van anderen en troost wanneer iemand dit nodig zou hebben. Daarnaast kan ze iedereen goed begeleiden en bij de les houden wanneer zij een projectje begeleidt.
Zowel het lezen als het rekenen gaat goed. Emma blinkt vooral uit in het schrijven van vrije teksten, zoveel is duidelijk. Aan het begin van het schooljaar had ze het best wat moeilijk met rekenen. Er kwam veel op haar af met o.a. ingewikkelde breuken. Haar vooruitgang is echter super goed, dus we moeten ons nergens zorgen om maken. Integendeel, we mogen gewoon genieten van deze top meid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: