Tijger, konijn en duivel op de piste!

Dat we op skivakantie naar La Bresse zouden vertrekken, stond al vast. Ook al waren we dan nog maar net verhuisd, waren we super vermoeid en stond ons (nieuw) huis nog vol met ellendige rommel! We trokken de deur achter ons dicht en reden naar een opgeruimd huis op de bergflank. Zo gezegd, zo gedaan :)
Iedereen die op voorhand een sneeuwvakantie had geboekt, hield de weersvoorspellingen naarstig in de gaten, want veel sneeuw lag er nergens en het was dan ook met grote ogen uitkijken naar de sneeuwgrens. In La Bresse hebben we vaak geluk en ook dit keer leken de weersgoden ons goed gezind. Van zondag op maandag heeft het nog serieus gesneeuwd en ondanks dat het dus maandagmorgen intens koud was bovenop de berg, genoten we van de verse sneeuw! Al een geluk trouwens, want vanaf woensdag werd het mooi weer. Leuk? Ja, zalig! Maar om aangenaam te kunnen skiën, geven we toch de voorkeur aan iets lagere temperaturen zodat we het niet met het blote oog zien smelten!
Op zondagmiddag hebben we al onze voeten laten wennen aan de skilaarzen, de daaronder vastzittende latten en de daaronder glijdende sneeuw zodat we er maandag direct aan konden beginnen! Daan en Emma volgden elke ochtend les van 9 tot 11 uur en Joos nam zowel Lotte als Monique onder zijn vleugels. Stiekem hebben Lotte en Monique ook veel pistes gedaan waaronder bijna allemaal blauwe en zelfs een rode! Vol trots mogen we dat verkondigen :)
Elke namiddag zochten we met het hele gezin een piste waarbij we allemaal plezier konden beleven. De meisjes gleden graag naar beneden, maar telkens via een net iets ander parcours en de jongens zochten heuveltjes om hun sprongen uit te testen, de één al iets succesvoller dan de ander.
We hebben genoten, uiteindelijk ook van het prachtige lenteweer! Vrijdagmiddag hebben we de skilatten aan de kant gelegd en lieten we de zon ons huid prikkelen terwijl we in de tuin of op ons balkon vertoefden. Heerlijk om op deze manier een welverdiende vakantie af te sluiten. Volgend jaar hopen we een nieuwe skibestemming te ontdekken. Wie tips of trucs heeft of kent… laat maar weten!Kids zijn er helemaal klaar voor!

Even tijd maken voor sneeuwballen

Monique en zotte Lotte

Mooi plaatje

Lotte en papa in de lift

1 Response so far »

  1. 1

    Leuke foto’s!!! With love ♥ S.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: