Stap voor stap naar (t)huis

De verhuizing van Mechelen naar eveneens Mechelen lijkt intussen al even geleden, de rommel blijft echter toch langer hangen dan we gehoopt hadden ;) Zeer waarschijnlijk komt dat ook omdat we gewoon teveel rommel hebben. Serieus, hoeveel potjes voor in de keuken kan een mens hebben? En moet een mens echt over alle soorten gereedschap beschikken? Herbergt iedereen nog oude cursussen van de studiejaren? Afijn, wij hebben dus genoeg rommel… dat blijkt!
En laten we eerlijk zijn, we zijn verhuisd naar een groter huis. Dusssss… zou dat allemaal gemakkelijk een plaatsje moeten kunnen vinden. Toch? En daar gaan we de mist in! Ja, het is misschien een (iets) groter huis, maar verdikke… we hadden ons vorig huis toch mega-fantastisch goed, slim en efficiënt verbouwd en ingericht. Overal ‘verstopte’ kastjes, afsluitbare ruimtes en plaats voor onze vele boeken onder een trap. Zucht… ja, die plekken missen we soms. Echt.
Aan de andere kant en dit mogen we best een beetje benadrukken, genieten de kinderen van hun eigen kamer, is Monique elke dag weer blij als ze al die fietsen niet door het huis hoeft te slepen, maar gewoon in de garage kan zeten en houden we van het vele licht en fijne ruimtes. Van de week hebben we overigens onze haard getest. Samen op de bank, kijken naar vuur. Heerlijk!
Intussen hangen bijna alle gordijnen, kunnen we sommige kamers best al ‘opgeruimd’ noemen en krijgt onze tuin ook al een open blik. Ja, uiteindelijk komt het allemaal wel goed. Hoe eerder, hoe liever. Logisch! Zeker met een nakende (tiener!)verjaardag in het vooruitzicht. Maar we doen het stap voor stap. Elke keer als we een stap zetten, maken we van het huis ons thuis.

1 Response so far »

  1. 1

    Fabienne De Cubber said,

    Fijn!!!Genieten maar idd!!


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: