Waar blijft die tijd?

En zo blijkt het alweer even geleden dat we hier iets gepost hebben. De tijd vliegt. Vorige week letterlijk een beetje sneller vanwege de bijna-storm! We kunnen het af en toe niet meer bijhouden en dan moet je kiezen waarover we dan nu zouden schrijven. Awel… we kunnen niet kiezen ;) Er is namelijk weer genoeg gebeurd, we hebben weer van alles beleefd en het verhaal zou te lang worden als we alles tot in het kleinste detail zouden vertellen. Dus zeggen we maar niks…

Hmm… dat is nu ook weer niet echt iets voor ons. Dus doen we toch een soort van poging. Daan en Lotte zijn weer heelhuids teruggekeerd van hun bosklassen. Gedurende 4 dagen en 3 nachten speelden, leerden, aten, sliepen en lachten ze in Neerpelt op de Scoutsrally. Een voor ons al een beetje bekend terrein vermits peter Bart daar op een boogscheut vandaan woont en we de speeltuin al meerdere keren hebben uitgeprobeerd. Ze hebben genoten en ook de juf was vol lof. Daan sliep met een vriendje op de kamer en alhoewel deze twee jongens heerlijk actief zijn en ontzettend veel grapjes uithalen, hebben ze dit super flink gedaan. Voor Lotte leek het wel een droom: met AL haar vriendinnetjes op 1 kamer slapen… Mijn hemel, knap dat daar nog een volwassene bij ‘wilde’ liggen! Wanneer de koffers gepakt moeten worden, lijkt het alsof 2/3 van de kinderen wel heel lang weg zullen blijven, maar voor je het weet, zijn ze er weer en kan er weer volop geknuffeld worden. De dagen vlogen voorbij!
Echt waar, ze vonden het heerlijk en kropen bij terugkomst ’s avonds lekker gewassen weer in hun eigen bedjes. Daan moest er weer vroeg uit voor een voetbaltoernooi en Lotte opende haar luiken voor het eerst rond 11.15 uur. Verschil moet er zijn, zoveel is duidelijk.

Plots werd onze enige echte tweeling ineens 8 jaar! Ook wat dat betreft is de tijd voorbij gevlogen. ACHT jaar?! Dat verzin je toch niet. Nu zijn we dus officieel ouders van 1 tiener en 2 achters (zoals Daan dit logisch benoemde). Alhoewel ze pas op maandag 19 mei jarig waren, stond het hele afgelopen weekend in het teken van hun verjaardag. Zowel op zaterdag als op zondag was er bezoek. Godzijdank was het mooi weer! Dat moet je toch toegeven: een feestje is nét een beetje meer een feestje als je dit buiten kunt doen! Juist of juist? Opnieuw hebben ze genoten en opnieuw vlogen ook deze twee dagen voorbij.

Aankomend weekend zal dan weer in het teken staan van het groeifeest van Daan en Lotte. Twee jaar geleden hebben we dit met een aantal ouders van klasgenootjes van Emma georganiseerd. Dit jaar hebben Daan en Lotte die beruchte leeftijd bereikt waarop ze hun eerste communie zouden vieren – indien ze ooit gedoopt waren geweest. Ze zijn niet gedoopt, maar om toch stil te staan bij het feit dat ze zo snel groot worden (en dat de tijd dus zo snel voorbij vliegt!), organiseren we een leuke dag inclusief opdrachtjes, een gezamenlijke lunch en een klein aandenken. We noemen dit een groeifeest. Een klein verslagje van het groeifeest van Emma zal nog wel ergens op deze blog terug te vinden zijn.

En dus is er veel gebeurd, ligt er nog van alles in het verschiet en zijn we er zeker van dat de tijd niet trager voorbij zal gaan. Ze zal niet kruipen, maar zeer wellicht gewoon blijven vliegen… maar we houden je wel bij hoor ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: