Turnsters/-sterren

Onze meisjes turnen zo ontzettend graag. Nee, het absolute topniveau zullen ze niet halen. En stiekem halen we daarbij opgelucht adem, want gezond kan dat niet zijn voor een opgroeiend lichaampje. Maar ze genieten er des te meer van en vertrekken elke week met een glimlach van oor tot oor naar de turnles. Dan lijkt het ons een goed gekozen hobby :)
Bij een hobby zoals turnen hoort meestal een optreden, een jaarlijks optreden, een groots optreden… en blijkbaar niet het eerste optreden, want dit jaar was het maar liefst de 149e editie voor deze turnclub! Dat belooft voor volgend jaar! Het is inderdaad altijd een groot spektakel met muziek, licht, dans en turnen. Alle groepen komen aan bod, wat zoveel betekent als meerdere uren stil kunnen zitten… op een houten bankje… Dit keer bleken ze de groepen gesplitst te hebben en trad Emma dus alleen zaterdagavond op en Lotte zondagmiddag. Mama, die de meisjes begeleidde, was dus verplicht om de twee sessies volledig uit te zitten. Ze trommelde papa en de overige twee kotertjes op wanneer het nodig was zodat deze drie persoontjes niet 2x 3,5 uur moesten bankhangen.
Emma was zenuwachtig, voelde zich lichtjes ongemakkelijk in het nieuw verworven turnpakje en was best bang dat ze een foutje zou maken. Lotte daarentegen stond te stuiteren van plezier en was absoluut niet zenuwachtig. Zowel het nummer van Emma als dat van Lotte zat mooi in elkaar en er werd mooi geturnd. Een optreden van de meisjes om trots op te zijn. Ze spetterden allebei en zagen er groter, ouder en echt wel professioneler uit in de turnpakjes. Natuurlijk hebben we een paar fotootjes genomen om jullie toch ook een idee te geven. Helaas werden de foto’s genomen met de telefoon en wanneer deze volledig ingezoomd is… blijft er weinig kwaliteit over. Zoals gezegd… het ging om het idee ;)

Lotte rondt haar koprol af (rechts)

Lotte rondt haar koprol af (rechts)

De eindpose (Lotte in het midden ongeveer)

De eindpose (Lotte in het midden ongeveer)

Emma op de balk (midden)

Emma op de balk (midden)

Emma maakt een mooie radslag (achterste)

Emma maakt een mooie radslag (achterste)

1 Response so far »

  1. 1

    Fabienne De Cubber said,

    Supermooi en indrukwekkend!!!:0)


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: