Een jaar poes

Vandaag is het precies een jaar geleden dat we nog een lid aan ons gezinnetje toevoegden. Een extraatje waar vooral onze oudste al een paar jaar op zat te wachten. Lichtelijk obsessief was ze bezig met poezen en Emma kon dan ook niet wachten tot we waren verhuisd en we eindelijk op zoek konden gaan naar onze trouwe viervoeter.
Een bezoek aan een eerste asiel was genoeg. We hadden ons oog laten vallen op de gestreepte poes die er ogenschijnlijk vreselijk lief uit zag. We namen haar de volgende dag (8 april 2014 dus) mee naar huis en onze inschatting klopte volledig. Ze is verschrikkelijk lief.
Intussen heeft ze al onze hartjes ingepalmd en hoort ze op en top tot ons gezinnetje. Ze geniet van het buiten zijn, in de bomen te klimmen en achter alle vliegende blaadjes aan te zitten. Ook vindt ze het tegenwoordig erg leuk om nog levende (!) muisjes binnen te brengen. Ja, het kan best zijn dat het een kadootje voor ons moet voorstellen, maar we houden het liever bij een lieve blik of een kopje. Allemaal prima!

Als je even niet oplet...

Als je even niet oplet…

Ze zoekt de raarste plekjes

Ze zoekt de raarste plekjes

Ze is er graag bij :)

Ze is er graag bij :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: